Maailman covimmat tyypit

Covis Partners Oy:n perustajat yhteiskuvassa vuonna 2013.
Yrityksen tärkein voimavara löytyy hyvin läheltä – ihmisistä, jotka työskentelevät tinkimättä. Antavat ja saavat samalla. Innostuvat ja innostavat innovoimaan uutta. Nämä maailman covimmat tyypit rakentavat tekijöilleen parhaan työpaikan työn iloa ja intoa tulvillaan.

Covikselle kuluva syksy on tarkoittanut muutosta, koska kolme konkariamme on suuntaamassa yhteisyrityksen riveistä kolmanteen ikään ja uuteen elämänvaiheeseen. Kun puhutaan Pekka Seppälästä, Sirkka Salonen-Nummesta ja Esko Salmesta, puhutaan Coviksista isolla C:llä: 

  • He ovat kokeneita
  • He kuuntelevat ja haastavat etsimään aina uusia näkökulmia.
  • Heidän katseensa on kiinnittynyt tiukasti tulevaisuuteen.  
  • He arvostavat asiakasta ja asiakas satsausta, jonka he asiakkailleen antavat.


Tarkat silmät, herkät korvat ja suuri sydän

Mitä ovat Isot Asiat, joita nämä maailman covimmat tyypit ovat yhteisöömme tuoneet? 

Sirkka Salonen-Nummi –  Sirkka on levollinen tarkastelija, joka osaa auttaa aukaisemaan isommatkin lukot. Hän on taitava verkostoituja, joka muotoilee tinkimättömästi työelämän haasteita ja ilmiöitä palveluiksi, joita asiakas haluaa ostaa.  Muun muassa Sirkan ansiosta Covis työskentelee myös mikroyritysten kanssa.  

Pekka Seppälä – Pekka on tarkkakatseinen kehittäjä, jolla on pettämätön kyky hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja niitä pieniäkin tekijöitä, joista organisaatiokulttuuri rakentuu. Pekka on omalla panoksellaan tuonut mm. systeemisen ajattelun covisten tapaan tehdä ja työskennellä.

Esko Salmi –  Esko on insinöörin aivoilla varustettu työnohjaaja, jolla herkät korvat ja suuri sydän. Eskolla on pettämätön kyky sanoittaa vaikeiltakin tuntuvia asioita tavalla, joka auttaa hyväksymään olemassa olevan ja kannustaa etsimään polkuja eteenpäin. Työskentely mm. lastensuojelun ja perhetyön ammattilaisten kanssa on tullut myös muille coviksille tutuksi Eskon ansiosta.

Covis Partners muutosmatkalla  

Käynnissä oleva sukupolvenvaihdos on vienyt pienen yrityksemme muutosmatkalle, joka jatkuu edelleen. Muutoksessa ei ole syntynyt takkia, ei housuja, ei liiviä eikä kintaitakaan, vaan kokonaan uudenlaisen Covis Partners, josta kuulette lisää koko ajan.  

 Ihmiset yrityksessä tuntuvat toivon mukaan edelleen tutuilta. Teemme jatkossakin työtä työn ilon, työrauhan ja tulosten puolesta. Vastuu jaetaan ja rakkaus lajiin kantaa.   

Kiitos maailman covimmille tyypeille!

 

Teksti: Henna Laukka & Krista Laurila

Kuva: Siitä se ajatus sitten lähti. Covis Partners Oy:n perustajat Mirva Heino-Laikku (vas.), Jukka Silventoinen, Anne Juuti, Sirkka Salonen-Nummi, Pekka Seppälä, Riitta Saarinen, Esko Salmi ja Henna Laukka yhteiskuvassa vuonna 2013.