COVIS

Covisten ymmärtävän charmin muodostavat viisi tärkeää asiaa:

1. Aitous

Olemme usean erilaisen partnerin asiantuntijayritys. Työelämän tilanteisiin tulemme omana itsenämme. Hämmästelemme, emme taivastele. Hyväksymme tapahtuneen. Katsomme tulevaan.

2. Ammattitaito

Meillä on vuosikymmenten kokemus useilta eri toimialoilta. Palvelemme asiakkaitamme monissa työelämän kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Kokemuksemme ansiosta uskomme, että se mitä et meiltä saa, sitä et tarvitse.

3. Merkityksellisyys

Tarve tehdä merkityksellistä työtä, olla arvostettu ja hyväksytty osa yhteisöä ovat ihmisen perustarpeita. Toivon näkökulma, eteenpäin suuntautuminen sekä tietoinen ratkaisujen hakeminen ovat käytäntöjä, joita sovellamme päivittäisessä työssämme.

4. Rehellisyys

Suunnittelemme aikataulun ja työn resursoinnin realistisesti. Toimimme ja laskutamme sovitun mukaisesti ja pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla tilanteesta. Puhumme rehellisesti ja ymmärtäen myös vaikeista asioista, myös niistä mistä ei muuten puhuta. Emme lähde mukaan toimeksiantoihin, joiden onnistumista tai järkevyyttä epäilemme.

5. Yhteistyökyky

Me Covikset olemme asiakkaitamme varten. Toimimme ja työskentelemme yhteisen päämäärään eteen kunnioittavasti kuunnellen. Yhdessä.