Ota yhteyttä

Covis Partners Oy:n partnerit ovat työhyvinvoinnin kehittämisen ammattilaisia, joiden intohimona on auttaa rakentamaan työstä mielekäs osa elämää. Miten voimme olla teille avuksi?

osoitteet

LISÄTIEDOT JA TILAUKSET

asiakaspalvelu@covis.fi

TOIMIPISTE

Kuntamaisema Oy:n tilat
Linnankatu 17 A 7
20100 Turku

Partnereita löytyy Turusta, Porista, Salosta ja Seinäjoelta.

POSTIOSOITE

Satakunnantie 29 B 15
20300 Turku

Asiantuntijat palveluksessasi

Juha Haukijärvi

Juha on rauhallinen ja luotettava sote-alan asiantuntija, joka ohjaa ja auttaa tiimejä ja työryhmiä kohti yhteistyötä ja yhteisiä tavoitteita.

HENNA LAUKKA

TOIMITUSJOHTAJA

Henna on taitava HR-ammattilainen ja kokenut sote-alan kehittäjä, joka auttaa asiakkaita kohtaamaan toisensa työarjessa.

Krista Laurila

Krista on suoraviivainen ja suorapuheinen viestinnän tekijä ja opetusalan ammattilainen, joka haastaa huomaamaan viestintäkäytänteiden vaikutukset työhyvinvointiin ja kehittämään niitä.

Terhi Lavonen

Terhi Lavonen

Terhi on suorapuheinen sote-alan asiantuntija, jonka vahvinta osaamisaluetta ovat työskentelytapojen kehittäminen, tavoitteeseen pyrkivä työn virtaviivaistaminen, arjen ammattilaisten tsemppaaminen ja konkreettinen muutostyöskentely.

Riitta Saarinen

Riitta on Coviksen konkari ja pitkän linjan HR-ammattilainen, jonka missiona on organisaatiokulttuuri, jossa arvostetaan ihmisiä ja heidän osaamistaan. Riitta työskentelee projekteissa, joissa tehdään osaaminen näkyväksi.

Esko Salmi

Esko on Coviksen konkari, pohtija ja kokonaisuuksien hahmottelija, joka haastaa näkemyksiä ja raivaa tilaa muutoksille. Esko työskentelee projekteissa, joissa kirkastetaan yhteistä näkemystä ja yhteisiä tavoitteita, luodaan uusia toimintatapoja ja/tai suoraviivaistetaan vanhoja ja rakennetaan aidosti luottamusta yli tiimi- ja organisaatiorajojen.

Sirkka Salonen-Nummi

Sirkka Salonen-Nummi

Sirkka on Coviksen konkari, jonka mielenkiinnon kohteita ovat työyhteisövalmennus, esimiesten ja johdon valmennus, työyhteisösovittelu, moniammatillisten tiimien työn ohjaaminen sekä verkostotyöskentely.

Pekka Seppälä

Olen toiminut kolme vuosikymmentä organisaatioiden ja henkilöstön kehittämisen alalla. Alan muutoksessa olen ollut mukana konsulttiyrityksen osakkaana, yrittäjänä ja viimeiset vuodet Covis-partnerina.

xxxx

Tämä on piiloitettuna. Klikkaa ulointa saraketta / laatikkoa, valitse vasemmalta 'edistyneet' - responsiivinen