kipinäkeikka® - INNOSTAVA TAPA tehdä valmista

Kipinäkeikka® on tarkoitettu tiimien ja ryhmien esihenkilöille, henkilöstöjohdolle, hallituksen jäsenille, projektinjohtajille ja kaikille niille tiimeille, jotka tarvitsevat töiden aloittamisessa ja eteenpäin viemisessä tehokasta työskentelytapaa.

Kipinäkeikka on valmis, tarkasti strukturoitu toimintamalli, joka auttaa saamaan tehokkaasti valmiiksi tietyn määritetyn tavoitteen. Parhaimmillaan jopa konkreettiseksi kirjalliseksi tuotokseksi saakka Viikossa valmista –kirjoituspalvelun avulla.

 

Kipinäkeikalla voidaan luoda uutta, edistää jo aloitettua, ratkaista ongelmia porukalla tai hoitaa roikkuvat hommat pois pöydältä. Esimerkiksi uuden strategian rakentaminen, henkilöstösuunnitelmat, vuosiraportit tai kehittämisprosessit ovat mainioita Kipinäkeikka-tavoitteita.

Kipinäkeikalle tarvitaan

  • konkreettinen aihe/tavoite

  • sopivankokoinen ja innostunut tiimi
  • mielenkiintoinen työskentelypaikka
  • coviksen kipinämestari ja

  • tarkka aikataulutus.

Ota yhteyttä ja varaa itsellesi kipinäkeskusteluaika (40 min.), niin kiteytetään yhdessä teidän tiimillenne sopiva konkreettinen tavoite ja pohditaan siihen pääsemisen toteutustapaa – Kipinäkeikkaa tai jotakin aivan muuta. Kipinäkeskustelu on maksuton eikä sido palveluiden ostoon.

Koska aloitetaan?

 

t. Terhi
terhi.lavonen (at) covis.fi