Hyvässä porukassa kaikki on mahdollista

Vuoden päättyminen antaa hyvän syyn miettiä mennyttä ja pohtia tulevaa. Moni pistää paperille ne ensimmäiset askelmerkit, joilla aikoo seuraavan vuoden aloittaa tai toteuttaa ne ensimmäiset stepit, jotka on suunniteltu ajat sitten.  

Itselleni vuosi oli ensimmäinen Covis Partners Oy:n hallituksen puheenjohtajana – ja melkoinen vuosi olikin.  

Parempaa työelämää uusilla tavoilla

Kun uusi normaali tuli työpaikoille maaliskuussa, tarkoitti se myös meille Coviksessa mietintätaukoa. Työpaikkojen luodessa uusia arjen rutiineja, mekin saimme oivan mahdollisuuden treenata uusia suuntia ja tapoja, joilla olla työyhteisöjen arjessa mukana.  

Yhdessä tehden syntyikin ihan uutta: muun muassa etävalmennuksia ja -koulutuksia, kaikille avoimet etäkahvihetket coviksen kanssa (#kahvihetkicoviksenkanssa), sekä ikäjohtamisen etäseminaareja. 

Vuoden aikana olet voinut tavata etäcoviksen, joka istuu vinttikamarissa, kesämökin hiljaisuudessa, autossa tai esimerkiksi vaatekomerossa. Huomasitko tämän?

Lisäksi covikset ovat sparranneet mikroyrittäjiä ja ohjanneet lukuisia eri sektoreilta tulevia yksilöitä ja ryhmiä joko täysin etänä tai harkiten livenä. Olemme todenneet käytännössä, että esimerkiksi lenkkipolku tarjoaa mukavan rauhallisen ympäristön työhön ja työtapoihin liittyvälle vuoropuhelulle, kunhan ohjaaja sopeuttaa toimintatapojaan ympäristön mukaan.  

Vuonna 2020 käärittiin hihat ja jatkettiin töitä

Päättyvä vuosi on ollut erikoinen ja monin paikoin haastava. Tämä on ollut hyvä syy tehdä monista, yhteisistä ideoista totta. Se on vaatinut sinnikkyyttä ja tarkoittanut peffa penkissä vietettyjä tunteja – siitä on selvitty porukalla. Käärimme hihat ja jatkoimme töitä.

Koronavuoden opeista jäävätkin ehkä vahvimmin mieleen seuraavat asiat:  

  •  Hyvässä porukassa kaikki on mahdollista.  
  •  Työpaikan ilmapiiri on se keskeisin tekijä, jolla vaikutetaan hyvinvointiin työssä.   

Lisäksi muistamme jatkossakin, että Teams-studion voi perustaa lähes mihin tahansa, mutta etenkin usean etätyöntekijän taloissa yksityinen ja luottamuksellinen työskentely-ympäristö rakennetaan luovuudella 🙂 Vuoden aikana olet nimittäin voinut tavata etäcoviksen, joka istuu vinttikamarissa, kesämökin hiljaisuudessa, autossa tai esimerkiksi vaatekomerossa. Huomasitko tämän? 

Kiitämme jokaista coviksen asiakasta ja yhteistyökumppania kuluneesta vuodesta! Tuokoon vuosi 2021 mukanaan meille kaikille paljon iloa ja mielekkäitä kokemuksia. 

-Krista

PS. Muistathan ensi vuonnakin seurata Coviksen edesottamuksia sosiaalisessa mediassa: Facebookissa ja LinkedInissä. Siellä sitä sattuu ja tapahtuu varmasti myös vuonna 2021 😉