#kahvihetkicoviksenkanssa: Mitä haluat tehdä, kun jäät eläkkeelle?

Marraskuun 2022 kahvihetkessä coviksen kanssa puhutaan hyvästä eläkesiirtymästä. Kahvittelemassa Riitta Saarinen ja Henna Laukka. Tervetuloa kuulolle ilmaiseen verkkotilaisuuteen torstaina 24.11.2022 klo 14.

#kahvihetkicoviksenkanssa: Mitä haluat tehdä, kun jäät eläkkeelle?

Mitä haluat tehdä, kun jäät eläkkeelle? Eläkkeelle siirtyessäsi voit itse määritellä, mitä hyvä elämä tarkoittaa sinulle uudessa arjessa.

Marraskuun kahvihetkessä Riitta ja Henna keskustelevat kahvin ääressä ensimmäisen työuran jälkeisestä ajasta, ja sen moninaisista mahdollisuuksista.
Vaihtoehtoja on monia: voit nauttia hyvin ansaituista eläkepäivistä ja tehdä kaikkea, mihin työuran aikana ei ollut aikaa. Tai voit aloittaa kokonaan uuden vaiheen elämässäsi, perustaa vaikka yrityksen.

Kuukausittain toistuva #kahvihetkicoviksenkanssa on tiivis, virtuaalinen kahvihetki, jossa keskustellaan ajankohtaisista, työelämään liittyvistä aiheista. Kahvihetki on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tarvitset vain Teams-yhteyden ja rauhallisen hetken, jolloin ehdit astua covisten virtuaaliseen kahvihuoneeseen mukaan. Voit pitää kameran ja mikrofonin pois päältä.

Pidä työpäivän lomassa siis rento paussi ja tule kuulolle coviksen kahvihetkeen!

Liity kahvihetkeen klikkaamalla OSALLISTU -painiketta.

TERVETULOA!

24. marraskuuta