Partnerit

Asiantuntijat palveluksessasi

Covis Partners Oy on suomalaisten yrittäjien muodostama sujuvan työn, työhyvinvoinnin ja liikkeenjohdon asiantuntijaverkosto, joka keskittyy organisaatioiden sisäisten resurssien ja rakenteiden vahvistamiseen. Ammattilaistemme vuosien kokemus auttaa asiakkaitamme vaikeidenkin vaiheiden yli – silloinkin, kun yhteinen näkemys on yksilöiltä hukassa. Meille jokainen ihminen on asiantuntija ja menestyksen avainhenkilö.

Juha Haukijärvi

partneri, valmentaja
Tradenomi, lähihoitaja (terveydenhuolto), asentaja (sähkövoimatekniikka)
työnohjaaja STOry, työyhteisösovittelija, Sertifioitu ratkaisukeskeinen coach (koulutuksessa)

Juha on kokenut tiimityöskentelijä, joka on toiminut asiantuntijana erilaisissa tiimeissä. Tiimit ovat koostuneet joko saman alan ammattilaisista tai eri alojen ammattilaisista. Tuttuja aloja ovat niin terveydenhuolto kuin tietotekniikka ja tietoliikennetekniikka.

p. +358 (0)44 970 8286
juha.haukijarvi@covis.fi

 Henna Laukka

 toimitusjohtaja, valmentaja
 KTM, sh amk, Johdon ja esimiesten työnohjaaja STOry, NLP Trainer, NLP Master Coach

Hennan erityisosaamisalueita ovat osaamisen jakaminen ja hiljainen tieto, ikäjohtaminen, esimiestyö sekä työhyvinvointi. Pääosa Hennan referensseistä on kuntasektorilta.

p. +358 (0)50 555 7899
henna.laukka@covis.fi

 

Krista Laurila

partneri, valmentaja
FM, opettajan- ja viestinnän johtamisen koulutus, johdon työnohjaaja ja coach

Kristalla on yli 20 vuoden kokemus eri koulutusasteilta. Hän kouluttaa ja valmentaa sekä tekee viestinnän kehittämistä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Kristan erityisosaamista ovat sisäisen viestinnän kehittäminen sekä digitaalisuus työyhteisön tukena.

p. +358 (0)44 283 6904
krista.laurila@covis.fi

 

Terhi Lavonen

partneri, valmentaja
Sosionomi YAMK (sosiaali- ja terveysalan johtaminen), työnohjaaja STOry, työyhteisösovittelija, debriefing-ohjaaja

Terhi on intouttaja, joka antaa tilaa pohdinnalle ja vatvomisellekin, mutta pyrkii mahdollisimman nopeasti vaihtoehtojen, mahdollisuuksien ja ratkaisujen äärelle. Kun työelämäasioiden pähkimisessä tarvitaan apukäsiä, Terhi käärii hihat. Työtehtäviä sekä yksityisellä että julkisella puolella.

p. +358 (0)44 971 2094
terhi.lavonen@covis.fi

Riitta Saarinen

partneri, valmentaja
KTM, AmO

Riitta on toiminut pitkään henkilöstön kehittäjänä tukien niin asiantuntijoita kuin esimiehiäkin osaamisen ja toimintakulttuurin kehittämisessä. Riitan erityisosaamista on työuravalmennus.

p. +358 (0)44 712 7017
riitta.saarinen@covis.fi

Esko Salmi

partneri, valmentaja
Di, työnohjaaja STOry, kriisityönohjaaja

Esko tekee töitä siellä, missä on vuorovaikutuksellisia ja muita työelämän haasteita. Asiakkuuksia Eskolla on niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

p. +358 (0)44 333 0639
esko.salmi@covis.fi

Sirkka Salonen-Nummi

partneri, valmentaja
LitT, rehtori (emer.), työnohjaaja STOry, esimiesten ja johdon työnohjaaja CSLE

Työtä tehdään siellä, missä erilaiset työelämän haasteet kaipaavat tukea ja uutta näkökulmaa. Ihmiset työnsä äärellä ovat keskiössä, menetelmiä vaihdellaan toimintakulttuuria ja työyhteisöä kunnioittaen. Erityisen mielenkiinnon kohteena ovat työyhteisöjen uudistaminen, esimiestyö ja johtaminen sekä moniammatillinen verkostotyöskentely.

p. +358 (0)44 991 8955
sirkka.salonen-nummi@covis.fi

Pekka Seppälä

partneri, valmentaja
eMBA, prosessikonsultti, työnohjaaja STOry

Pekalla on 25 vuoden kokemus henkilöstön kehittämisen konsultoinnista palvelualoilla ja teollisuudessa. Erityisalana esimiestyön ja tavoitteen mukaisen toiminnan kehittäminen.

p. +358 (0)40 032 6327
pekka.seppala@covis.fi