Luennot ja valmennukset työyhteisöille

Koulutamme ja valmennamme erilaisia työyhteisöjä ja -tiimejä eri puolilla Suomea.
– Innostamme huolehtimaan itsestä ja oman yhteisön hyvinvoinnista.
– Autamme rakentamaan yhteistyötä ja vuorovaikutusta.
– Autamme taklaamaan työelämän ajankohtaisia haasteita ja säilyttämään oikean suunnan.

Räätälöimme luennot ja valmennukset aina asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Hinta ja yhteystiedot

Etäluennon (1,5 t) hinta on aina 850€ + alv 24%.
Hinta sisältää kaikki luennon suunnittelusta ja toteutuksesta aiheutuneet kulut. Jos haluat coviksen livenä paikan päälle, ota yhteyttä ja kysy tarjous.

Laita viestiä: asiakaspalvelu(at)covis.fi
Näin pääsemme mukavasti liikkeelle.

Tutustu luentoihimme

Hajautettu työ ja itsensä johtaminen

Onko henkilöstösi etätöissä? Etäällä mistä? Hajautettu, monipaikkainen työ vaatii niin työyhteisöjemme jäseniltä kuin esimiehiltä uudenlaisia toimintatapoja.

Tässä 1,5 tunnin luennossa konkretisoidaan, miten pidetään arki hallinnassa työn tekemisen tapojen muututtua.

Haastavat vuorovaikutustilanteet

Mikä neuvoksi, kun työkaveria kiukuttaa tai tiimin aika kuluu aivan toisarvoiseen asiaan? Miten päästä eteenpäin konflikteista työyhteisön sisällä tai asiakkaiden kanssa?

Tässä 1,5 tunnin luennossa saat konkreettisia työvälineitä arjen työhön niin asiakaspalveluun, tiimille, lähijohtajille tai vaikka johtoryhmän vuorovaikutukseen.

Onnellisen työpaikan salaisuus

Työn ilo ja hyvinvoiva työyhteisö on monen asian summa. Tämä luento herättelee huomaamaan asiat, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun tavoitteena on onnellinen työpaikka.

1,5 tunnin luennon aikana tiimisi pääsee pohtimaan, miten työpaikan rakenteet ja prosessit toimivat, ja miten vuorovaikutus ja ilmapiiri vaikuttavat tuloksen syntymiseen.

Elinvoimaisena eläkkeelle

Pörssiyhtiön tj:n hyvinvointia rakennetaan samoista aineksista kuin kenen tahansa.

Tämä vauhdikas ja innostava 1,5 tunnin luento havainnollistaa tutun reseptin, joka auttaa selviämään elinvoimaisena eläkkeelle.

Selkeyttä ja voimavaroja esimiestyöhön

Hyvä toimintakentän tuntemus, tilannetaju, keskittyminen, palautteen antaminen ja vastaanottaminen, halu ja kyky kehittää toimintaa.

Tämä käytännönläheinen luento auttaa hahmottamaan käytännön työkaluja, joilla saat rakennettua selkeyttä ja voimavaroja esimiestyöhön.

Miksi viestintä tekee elämästä parempaa?

Miten ja miksi varmistaa tiedon kulku organisaatiossa? Miten varmistua, että tiimi pysyy ajan tasalla töistä ja tavoitteista? Miten sisäisen viestinnän pelikirja tekee arjesta helpompaa?

Tämä runsaasti case-esimerkkejä sisältävä 1,5 tunnin luento antaa uusia ideoita ja ajatuksia yhteisöviestinnän suunnitteluun, toteuttamiseen ja seurantaan.

Toimivat tiimit, toimiva työ

Millaiset osatekijät tekevät tiimistä toimivan? Miten voit esimiehenä vaikuttaa tiimien rakentumiseen ja toimintaan arjessa?

Ajankohtaisessa ja käytännönläheisiä esimerkkejä sisältävässä luennossa (1,5 t) annetaan konkreettisia työkaluja yhteistyön rakentamiseen oman organisaatio sisällä.

Suoraa puhetta työhyvinvoinnista

Mikä työpaikalla mättää? Mistä rakentuvat työyhteisön voimavarat? Mitä asioita kannattaa tunnistaa, ja sanoa ääneen, että työhyvinvointi voi parantua?

Suoraa puhetta työhyvinvoinnista -luento herättelee 1,5 tunnin aikana tarkastelemaan rehellisesti itseä sekä omaa työympäristöä. Mitä minä itse voin tehdä, että me kaikki voisimme paremmin?

Hiljainen tieto hyötykäyttöön

“Tiedämme enemmän, kuin osaamme kertoa.” Tähän 1,5 tunnin luentoon osallistuttuasi ymmärrät hiljaisen tiedon ja osaamisen potentiaalin ja kuulet keinoista osaamisen jakamiseen.

Ihmisissä ja heidän osaamisessaan on huikea potentiaali, joka hyödyttää työpaikkaanne vain silloin, kun se on käytössä.

Systeemisyys organisaation voimavarana

Kun informaatiota on tarjolla paljon, toiminnan tuloksiin ja ihmisten yhteistyöhön vaikuttavien asioiden havaitseminen on tärkeää.

Luennossa konkretisoidaan, miten yhteisön ja organisaation toimintaa ohjaaviin ajattelumalleihin vaikutetaan yhteistyön, vuorovaikutuksen ja kulttuurin keinoin.