Partnerit

Asiantuntijat palveluksessasi

Covis Partners Oy on suomalaisten yrittäjien muodostama sujuvan työn, työhyvinvoinnin ja liikkeenjohdon asiantuntijaverkosto, joka keskittyy organisaatioiden sisäisten resurssien ja rakenteiden vahvistamiseen. Ammattilaistemme vuosien kokemus auttaa asiakkaitamme vaikeidenkin vaiheiden yli – silloinkin, kun yhteinen näkemys on yksilöiltä hukassa. Meille jokainen ihminen on asiantuntija ja menestyksen avainhenkilö.

 


Anne Juuti

partneri, valmentaja
HM, SHJ, työnohjaaja STOry, coach CPC®, työyhteisösovittelija

Anne on kokenut esimiesten, työyhteisöjen ja työryhmien työnohjaaja, coach ja valmentaja sekä työyhteisösovittelija. Tuttuja aloja ovat sosiaali- ja terveydenhuolto, julkinen sektori (kunnat, oikeustoimi ja työvoimahallinto) sekä vapaaehtoisorganisaatiot ja hoivayritykset.

p. +358 (0)40 729 3470
anne.juuti@covis.fi

Petra Kaukoranta

partneri, valmentaja
KTM, fysioterapeutti, Shindo ja PhysioFit ohjaaja

Petra on kokenut fysioterapeutti ja ryhmäliikuntaohjaaja. Hänellä on kokemus myös ison perheyrityksen johtotehtävistä. Tuttuja aloja ovat sosiaali- ja terveydenhuolto sekä yksityiset yritykset.

p. +358 (0)40 519 1435
petra.kaukoranta@covis.fi

Samu Kaukoranta

partneri, valmentaja
MHT, fysioterapeutti, personal trainer

Samu on toiminut yli 20 vuotta kuntoutus- ja hyvinvointialalla. Työkokemusta on kertynyt fysioterapiasta, henkilökohtaisesta valmennuksesta sekä vahvasta otteesta yrittäjätyössä. Hän on tehnyt paljon terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää yhteistyötä Varsinais-Suomalaisten ja Pääkaupunkiseudulla toimivien yritysten kanssa.

p. +358 (0)40 528 8444
samu.kaukoranta@covis.fi

 Henna Laukka

 toimitusjohtaja, valmentaja
 KTM, sh amk, Johdon ja esimiesten työnohjaaja STOry, NLP Trainer, NLP Master Coach

Hennan erityisosaamisalueita ovat osaamisen jakaminen ja hiljainen tieto, ikäjohtaminen, esimiestyö sekä työhyvinvointi. Pääosa Hennan referensseistä on kuntasektorilta.

p. +358 (0)50 555 7899
henna.laukka@covis.fi

Riitta Saarinen

partneri, valmentaja
KTM, ammatillinen opettajankoulutus, NTM

Ikävoimaa työhön -valmentaja, kiireenkesyttäjä®Riitta on toiminut aikuiskouluttajana sekä henkilöstön kehittäjänä pk-sektorilla ja kunta-alalla. Riitan erityisosaamista ovat osaamisen kehittäminen, mentorointi ja ikäjohtaminen sekä siitä sovellettu seniorivalmennus.

p. +358 (0)44 712 7017
riitta.saarinen@covis.fi

Esko Salmi

partneri, valmentaja
Di, työnohjaaja STOry, kriisityönohjaaja

Esko tekee töitä siellä, missä on vuorovaikutuksellisia ja muita työelämän haasteita. Asiakkuuksia Eskolla on niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

p. +358 (0)44 333 0639
esko.salmi@covis.fi

Sirkka Salonen-Nummi

partneri, valmentaja
LitT, rehtori (emer.), työnohjaaja STOry, esimiesten ja johdon työnohjaaja CSLE

Työtä tehdään siellä, missä erilaiset työelämän haasteet kaipaavat tukea ja uutta näkökulmaa. Ihmiset työnsä äärellä ovat keskiössä, menetelmiä vaihdellaan toimintakulttuuria ja työyhteisöä kunnioittaen. Erityisen mielenkiinnon kohteena ovat työyhteisöjen uudistaminen, esimiestyö ja johtaminen sekä moniammatillinen verkostotyöskentely.

p. +358 (0)44 991 8955
sirkka.salonen-nummi@covis.fi

Pekka Seppälä

partneri, valmentaja
eMBA, prosessikonsultti, työnohjaaja STOry

Pekalla on 25 vuoden kokemus henkilöstön kehittämisen konsultoinnista palvelualoilla ja teollisuudessa. Erityisalana esimiestyön ja tavoitteen mukaisen toiminnan kehittäminen.

p. +358 (0)40 032 6327
pekka.seppala@covis.fi